AjankohtaistaNyt tutustutaan etelä-pohjalaiseen yrittäjyyteen - lähde mukaan!

Opintopäivämme käyntikohteiksi on valikoitunut mielenkiintoinen joukko erilaisia yrityksiä Etelä-Pohjanmaalta. Toiset ovat vasta aloittelemassa kiinnostavaa liiketoimintaa ja toiset niittäneet menestystä maailman myllerryksissä. Tutustu tarkemmin päivän ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan. Paikkoja on rajoitetusti!Maritta löysi Hennan YrittäjäKimpasta


Hankkeemme on kehittänyt hakupalvelun, jolla edistetään yrittäjien välisiä kumppanuuksia. Uusi palvelu on jo nyt osoittautunut toimivaksi, sillä sen avulla Ylä-Pirkanmaalle muuttanut yrittäjä Maritta Moisio löysi kumppanikseen Henna Uutteran. Lue lisää tästä.


Säästöä yritysten sähkölaskuun - tuki

Ylä-Pirkanmaalla toimivat mikro- ja pienyritykset voivat hakea tukea uusiutuvan energian käyttöön siirtymisen kustannuksiin 30.11. saakka. Lue lisää tästä.


"Lisää Myyntiä Muutosten Keskellä" - webinaari 23.11.


Myynnin maailma elää jatkuvassa muutoksessa, jossa etenkin mukautujat menestyvät. Keskiviikkona 23.11. pureudumme tähän teemaan useasta eri näkökulmasta. Maksuttomassa webinaarissa kuulemme asiantuntijoiden ajatuksia, keskustelemme ja tarjoamme ratkaisupolkuja yrittäjille, jotka haluavat hyödyntää muutosta ja kasvattaa myyntiään. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä!

"Ajankohtaista yritysten energiaratkaisuista” – webinaari 6.10.

Energia on päivän puheenaihe. Nyt pureudumme ajankohtaisiin energiaratkaisuihin ja niiden rahoittamiseen. Energia-alan asiantuntija Sami Seuna, Ekokumppanit Oy:stä lähestyy teemaa mm. energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian lisäämisen näkökulmista. Yrittäjä Juha Halme Henkireiästä Juupajoelta avaa kokemuksiaan käytännön energiaratkaisuistaan. Pirkanmaan ELY-keskuksen yritysasiantuntija Petri Tallila ja Business Finlandin Markku Mäkelä kertovat, millaisia energiatukia on yrityksille tarjolla. Myös keskustelulle löytyy sijaa. Tutustu tarkemmin ja katso tallenne!


”Oppia & hyvinvointia Helvetistä!” 4.10.

Maksuton, reipashenkinen iltapäivä yrittäjille ja työntekijöille. Reissaamme bussilla Helvetinjärven kansallispuiston portille, jossa keskustelemme mm. hyvinvoinnista, yrittämisen muutoksista ja ajankohtaisista trendeistä. Alustajina matkanjärjestäjä Anssi Manninen sekä Ekokumppaneiden Tanja Hynynen ja Katja Tanski. Huipennamme iltapäivän kevyellä kävelyllä erämaaidylliin eräopas Petri Ristiniemen johdolla. Ideoimme ja verkostoidumme. lue lisää tästä!


Uusia ideoita markkinointiin! - webinaari 26.9.

Tänä päivänä yrittäjä voi hyödyntää markkinointia monipuolisemmin kuin koskaan ennen. Ajassa elävä ja onnistunut markkinointi voi olla muutoksen moottori, joka tarjoaa uutta buustia ja menestymisen mahdollisuuksia yrityksellesi. Maksuttoman webinaarin asiantuntijoina toimivat markkinointia Ylä-Pirkanmaalla ansiokkaasti toteuttavat yrittäjät Mari Tastula, Anna Häyrynen, Minna Katajamäki, Riikka Lauttaanaho ja Heli Antila. lue lisää ja katso tallenne!


Syksyn toimenpiteiden suunnittelu on käynnissä

Toteutamme tulevan syksyn aikana livenä yrittäjille uuden iltapäivätapahtuman 4.10. Oppia & hyvinvointia Helvetistä ja päivän mittaisen opintoretken kohteisiin, jotka ovat hyödyntäneet meneillään olevaa muutosta kiinnostavasti. Tulossa on myös kolme ajankohtaista webinaaria mm. 26.9. Uusia ideoita markkinointiin! Kaikkia muitakin Yrittäjätorin palveluita kehitämme yrittäjien toiveiden pohjalta, joista kaikista löydät tiedon ensimmäisenä näiltä sivuilta. Torilla tavataan!Yrittäjien työhyvinvointi- & verkostoitumisiltapäivä Rapukartanossa 16.6.


Kaikille yhteisen iltapäivän aikana perehdymme yrittäjien hyvinvointiin ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden verkostoitua muiden Ylä-Pirkanmaan yrittäjäkollegoiden kanssa. Päivän teemaan meitä johdattelevat OMT-fysioterapeutti Veli-Pekka Hyvärinen ja ohjelmapalveluyrittäjä Juha Happonen. Mutkattoman "Törmäystunnin” aikana voit esitellä yrityksesi palveluita ja tutustua toisten tarjontaan. Tilaisuus on yrittäjille maksuton - lue lisää tästä.


Kiertotalous koskettaa meitä kaikkia - webinaari 26.4.


Miten pienyrittäjä pääsee vastuullisuuden ensiaskelmille? Millä tavalla tehdä näkyväksi toimintaan sisäänrakennettu vastuullisuus? Mitä tarkoittaa kestävyyskriisi ja kiertotalousmurros?
Kiertotalous ei onneksi ole rakettitiedettä - lue lisää ja katso tallenne!


Pirkanmaan Yrityskummien Kasvun Eväät-kiertueen Kickoff 4.5. Mänttä-Vilppulassa


Kasvun Eväät -palvelun tarkoituksena on tunnistaa yksinyrittäjän kasvun paikat ja ohjata yrittäjää niiden asioiden äärelle, jotka auttavat häntä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Lue lisää tästä!


Työvoimaa yritykseeni, miten löydän osaajia? - webinaari keskiviikkona 30.3.

Osaavan työvoiman puute on useissa Ylä-Pirkanmaan yrityksissä täyttä totta. Työmarkkinat muuttuvat vauhdilla ja tämä muutos koskettaa jokaista työnantajaa. Miten toimia, kun perinteiset tavat eivät enää toimi? Vielä ehdit mukaan - tutustu tarkemmin ja katso tallenne!


Infotilaisuus yrittäjille 21.3.

Tiivis Teams-info Yrittäjätorista ja Muutosvoimaa–hankkeesta. Kerromme tarkemmin tulevista webinaareista, uudesta "yrittäjätinderistä" eli YrittäjäKimppa-hakupalvelusta sekä kuinka löydät ajankohtaista tietoa rahoituksesta, osaavasta työvoimasta, omistajanvaihdoksesta yms. Kerromme myös tulevista yhteisistä tapahtumista, opintoretkestä ja yrityskohtaisesta neuvonnasta, jota voimme sinulle tarjota.


Tarjouspyyntö asiantuntijoille!

Oletko yritysten nopeiden muutostilanteiden tai omistajanvaihdosten asiantuntija? Tutustu tarjouspyyntöömme ja jätä tarjous palveluistasi 28.3. klo 12:00 mennessä.
 
./modulo2206/
localhost
yrittaja_www