Ajankohtaista


"Ajankohtaista yritysten energiaratkaisuista” – webinaari 6.10.

Energia on päivän puheenaihe. Nyt pureudumme ajankohtaisiin energiaratkaisuihin ja niiden rahoittamiseen. Energia-alan asiantuntija Sami Seuna, Ekokumppanit Oy:stä lähestyy teemaa mm. energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian lisäämisen näkökulmista. Yrittäjä Juha Halme Henkireiästä Juupajoelta avaa kokemuksiaan käytännön energiaratkaisuistaan. Pirkanmaan ELY-keskuksen yritysasiantuntija Petri Tallila ja Business Finlandin Markku Mäkelä kertovat, millaisia energiatukia on yrityksille tarjolla. Myös keskustelulle löytyy sijaa. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan!


”Oppia & hyvinvointia Helvetistä!” 4.10.

Maksuton, reipashenkinen iltapäivä yrittäjille ja työntekijöille. Reissaamme bussilla Helvetinjärven kansallispuiston portille, jossa keskustelemme mm. hyvinvoinnista, yrittämisen muutoksista ja ajankohtaisista trendeistä. Alustajina matkanjärjestäjä Anssi Manninen sekä Ekokumppaneiden Tanja Hynynen ja Katja Tanski. Huipennamme iltapäivän kevyellä kävelyllä erämaaidylliin eräopas Petri Ristiniemen johdolla. Ideoimme ja verkostoidumme. lue lisää ja ilmoittaudu!


Uusia ideoita markkinointiin! - webinaari 26.9.

Tänä päivänä yrittäjä voi hyödyntää markkinointia monipuolisemmin kuin koskaan ennen. Ajassa elävä ja onnistunut markkinointi voi olla muutoksen moottori, joka tarjoaa uutta buustia ja menestymisen mahdollisuuksia yrityksellesi. Maksuttoman webinaarin asiantuntijoina toimivat markkinointia Ylä-Pirkanmaalla ansiokkaasti toteuttavat yrittäjät Mari Tastula, Anna Häyrynen, Minna Katajamäki, Riikka Lauttaanaho ja Heli Antila. lue lisää ja ilmoittaudu!


Syksyn toimenpiteiden suunnittelu on käynnissä

Toteutamme tulevan syksyn aikana livenä yrittäjille uuden iltapäivätapahtuman 4.10. Oppia & hyvinvointia Helvetistä ja päivän mittaisen opintoretken kohteisiin, jotka ovat hyödyntäneet meneillään olevaa muutosta kiinnostavasti. Tulossa on myös kolme ajankohtaista webinaaria mm. 26.9. Uusia ideoita markkinointiin! Kaikkia muitakin Yrittäjätorin palveluita kehitämme yrittäjien toiveiden pohjalta, joista kaikista löydät tiedon ensimmäisenä näiltä sivuilta. Torilla tavataan!Yrittäjien työhyvinvointi- & verkostoitumisiltapäivä Rapukartanossa 16.6.


Kaikille yhteisen iltapäivän aikana perehdymme yrittäjien hyvinvointiin ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden verkostoitua muiden Ylä-Pirkanmaan yrittäjäkollegoiden kanssa. Päivän teemaan meitä johdattelevat OMT-fysioterapeutti Veli-Pekka Hyvärinen ja ohjelmapalveluyrittäjä Juha Happonen. Mutkattoman "Törmäystunnin” aikana voit esitellä yrityksesi palveluita ja tutustua toisten tarjontaan. Tilaisuus on yrittäjille maksuton - lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.


Kiertotalous koskettaa meitä kaikkia - webinaari 26.4.


Miten pienyrittäjä pääsee vastuullisuuden ensiaskelmille? Millä tavalla tehdä näkyväksi toimintaan sisäänrakennettu vastuullisuus? Mitä tarkoittaa kestävyyskriisi ja kiertotalousmurros?
Kiertotalous ei onneksi ole rakettitiedettä - lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä!


Pirkanmaan Yrityskummien Kasvun Eväät-kiertueen Kickoff 4.5. Mänttä-Vilppulassa


Kasvun Eväät -palvelun tarkoituksena on tunnistaa yksinyrittäjän kasvun paikat ja ohjata yrittäjää niiden asioiden äärelle, jotka auttavat häntä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä!


Työvoimaa yritykseeni, miten löydän osaajia? - webinaari keskiviikkona 30.3.

Osaavan työvoiman puute on useissa Ylä-Pirkanmaan yrityksissä täyttä totta. Työmarkkinat muuttuvat vauhdilla ja tämä muutos koskettaa jokaista työnantajaa. Miten toimia, kun perinteiset tavat eivät enää toimi? Vielä ehdit mukaan - ilmoittaudu tästä!


Infotilaisuus yrittäjille 21.3.

Tiivis Teams-info Yrittäjätorista ja Muutosvoimaa–hankkeesta. Kerromme tarkemmin tulevista webinaareista, uudesta "yrittäjätinderistä" eli YrittäjäKimppa-hakupalvelusta sekä kuinka löydät ajankohtaista tietoa rahoituksesta, osaavasta työvoimasta, omistajanvaihdoksesta yms. Kerromme myös tulevista yhteisistä tapahtumista, opintoretkestä ja yrityskohtaisesta neuvonnasta, jota voimme sinulle tarjota. Ilmoittaudu mukaan tästä!


Tarjouspyyntö asiantuntijoille!

Oletko yritysten nopeiden muutostilanteiden tai omistajanvaihdosten asiantuntija? Tutustu tarjouspyyntöömme ja jätä tarjous palveluistasi 28.3. klo 12:00 mennessä.
 
./modulo2206/
localhost
yrittaja_www