4.10. Oppia & hyvinvointia Helvetistä


Tervetuloa viettämään syksyistä iltapäivää Helvettiin! Tämä tapahtuma on tarkoitettu sekä yrittäjille, mutta myös näiden yritysten työntekijöille. Hyvinvointi-iltapäivä on maksuton.

Kokoonnumme Bussi-Mannisen toimipisteeseen Ruoveden keskustaan (osoite: Joensuuntie 5) klo 12:00. Sieltä matkaamme yhdessä bussilla kohti sykähdyttävää suomalaista erämaaluontoa, kohti Helvetinjärven kansallispuistoa.

Helvetinportin ravintolassa kuulemme liikennöitsijä ja matkatoimistoalan yrittäjä Anssi Manniselta, kuinka viime vuodet ovat muokanneet alaa ja millaisilla ratkaisuilla he ovat selvinneet pahimmista karikoista. Tyhy-toiminta on myös osa heidän bisnestään ja osa yrityksen henkilöstön jaksamista. Anssi tuo myös yrittäjäjärjestön terveisiä iltapäivään.

Tanja Hynynen ja Katja Tanski Ekokumppanit Oy:stä lähestyvät työhyvinvointia hieman toisenlaisista näkökulmista. He johdattelevat meitä aiheeseen kestävyyden ja osaamisen näkökulmista.

Hyvinvointi-iltapäivän huipennamme pienellä, kevyellä tutustumisvisiitillä Helvetinjärven kansallispuistoon. Sinne meitä johdattelee eräopas Petri Ristiniemi. Luonnon äärellä hän raottaa meille myös, miten tyhy-toiminta näyttäytyy elämyspalveluyrittäjän vinkkelistä.

Paluumatkalla vaihdamme kokemuksia päivän annista, ideoimme ja verkostoidumme muiden matkalaisten kanssa. Takaisin lähtöpisteessämme, Joensuuntiellä, olemme klo 16:00.


Ilmoittaudu mukaan tästä!
Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 2.10, jonka jälkeen voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja p. 044 574 0057 / Seppo


Kun olet lähettänyt tämän ilmoittautumisen, saat kahden arkipäivän sisällä sähköpostiisi osallistumisohjeet ja -lomakkeen. Tilaisuus on maksuton lomakkeen palauttaneille (muilta 100 €/hlö).

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä KIRI - hankkeen kanssa.

 
./modulo2206/
localhost
yrittaja_www