YRITTÄJÄ ETSII KUMPPANIA


Seuraavat yrittäjät ovat jättäneet YrittäjäKimpan kautta yhteydenottopyynnön. Mikäli kumppanuus kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä yrittäjään ja kysy, millä eri tavoin voisitte tehdä yhteistyötä!Titan tilit


Uusi tilitoimisto Vilppulasta etsii asiakkaita.

Kenelle?
Pien- ja mikroyritykset, taloyhtiöt, yhdistykset

Palvelut
• Kirjanpito
• Palkanlaskenta (1-3 henkilöä)
• Tilinpäätös
• Laskutus

Lupaan
• Saat minusta luotettavan ja tavoitettavissa olevan kirjanpitäjän.
• Kirjanpitosi on aina ajantasalla.
• Selkeä ja reilu hinnoittelu. Ei piilokustannuksia.
• Autan yrityksen perustamis- ja aloitusvaiheesssa.
• Huolehdimme tilitoimiston vaihtamisen alusta loppuun.
• Palvelen joustavasti ma-pe 8-18

Yhteystiedot:

Titan tilit
Pohjaslahdentie 920
35700 VILPPULA

Titta Mäkelä
p. 044 034 7917
titantilit@gmail.com
https://titantilit.wordpress.com/

FB @titantilit


*********************************************************************************************************Työyhtymä Ihmisyyden tunnustajat Ay


Tarvitsetko väliaikaista, osa-aikaista työntekijää? Siivouspalvelualan yrittäjä Vilppulasta suunnittelee osittaista alan vaihdosta vuoden 2023 alusta. Esim. avustavat toimistotyöt sekä yleiskieliset käännöstyöt, englanti, ranska, ruotsi. Myös muunlaiset eri toimialojen tehtävätarjoukset ovat tervetulleita.

Yhteystiedot:
Työyhtymä Ihmisyyden tunnustajat Ay
Väinöläntie 15
35700 VILPPULA

Outi Jaakkola
p. 040 715 1166
outi42@windowslive.com

********************************************************************************************************


Juupajoen Tuottajatori


Juupajoen Tuottajatori -yhdistys on pyörittänyt myymälää Korkeakoskella parin vuoden ajan. Tuottajatori on keskittynyt myymään lähialueen tuottajien elintarvikkeita, leivonnaisia, käsitöitä, luomutuotteita sekä lahja- ja käyttötavaroita. Valikoimassa on sesongin mukaan vaihdellen tuotteita n. 70 eri lähituottajalta. Lähituotteiden kysyntä ja kiinnostavuus on jatkuvassa kasvussa, joten potentiaalia toiminnan kasvattamiseen on.

Nyt on tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus nostaa tähän asti yhdistysvetoisesti ja siten rajallisin vapaaehtoisvoimin vedetty liiketoiminta aktiivisella yrittäjäotteella uudelle tasolle. Esimerkiksi suunnitelmallisella markkinoinnilla tunnettuutta voidaan lisätä, kysyntää kasvattaa ja liiketoimintaa tehostaa. Myymälän liiketila sijaitsee mainiolla paikalla kunnanviraston, Osuuspankin sekä Koskikahvila-lounasravintolan kanssa samassa rakennuksessa, lyhyen kävelymatkan päässä junaseisakkeelta ja Korkeakosken nähtävyyksistä (Juupajoen rotko, Koskenjalan kenkämuseo, Pikkukirkko, Amorinranta jne.).

Kannattavaa ja mielekästä yritystoimintaa voi rakentaa esimerkiksi yhdistelmällä, jossa yrittäjällä on omaa liiketoimintaa/myytäviä tuotteita tai palveluita Tuottajatorin hyvissä ja edullisissa tiloissa sekä samalla mahdollisuus pyörittää Tuottajatorin toimintaa yhteistyökumppaneiden eli lähiseudun tuottajien kanssa. Siirtymävaiheessa on mahdollisuus hyödyntää myös kokeneiden lähituottajayrittäjien tukea ja kokemusta.

Yhteystiedot:
Juupajoen Tuottajatori
Koskitie 50
35550 KORKEAKOSKI

Juha Halme p. 040 5477 344, halmejuha145@gmail.com
Anja Pasuri p.050 3611 412, anja.pasuri@metsaoja.fi


Facebookissa: Juupajoen Tuottajatori
Instagramissa: @tuottajatori


********************************************************************************************************


Hotelli Tarjanteen majoitus


Virroilla hotellimajoitusta ympäri vuoden tarjoava yritys etsii yhteistyökumppanikseen esim. päivällisten, ilta- ja aamupalojen sekä juhla- ja kokoustarjoilujen järjestäjää. Perusmajoitustoiminta on jo paikkakunnalle hyvin vakiintunutta ja ollut nyt yli 6 vuotta toiminnassa saman yrittäjän ohjaamana. Majoitustilojen tiiviissä yhteydessä on siis hyvin seutukunnalla tunnettu Tarjanteen ravintolasali. Se sijaitsee Virtain kaupungin keskeisimmällä paikalla, toria vastapäätä.

Itse ravintolatilan voi myös vuokrata vaikka heti lyhytaikaiseenkin yritystoimintaan tai sitten voi tarjota em. ruokapalveluja ko. ravintolatilaan toimitettuna. Salissa järjestetään koko ajan yksityistilaisuuksia, juhlia yms. toimintaa. Kysyntää olisi myös kokoustarjoiluille sekä esim. tanssitoiminnalle. Nyt olisi hyvä aika kehittää Tarjanteen juhlasalin ja majoitusliikkeen toimintaa uudelle tasolle. Kysy rohkeasti lisää!

Yhteystiedot:
Hotelli Tarjanteen majoitus
Virtaintie 35
34800 VIRRAT

Juha Tanhua-Tyrkkö
p. 041 4610 165
tarjanteen.talo@gmail.com
www.hotellitarjanne.fi


********************************************************************************************************


Egyptin pyhä ja arki Oy


Hyvinvointi-majoitus- ja elämyspalveluyritys etsii kumppania. Luontoarvot, villiyrtit, luontaishoidot, Young Living-tuotteet, kansainvälisyys, juhlatilat, kulttuuri, koulutus.

Yhteystiedot:
Egyptin pyhä ja arki Oy
Egyptintie 272
42850 Pohjaslahti

Kirsi-Maaria Jyväsjärvi
p. 040 8294 844
kirsimaaria.jyvasjarvi@gmail.com
www.egyptinpyhajaarki.fi


********************************************************************************************************


Kiinteistön- ja vuokravälittäjä Janne Koskinen


Mänttäläinen kiinteistönvälittäjä ja vuokravälittäjä Janne Koskinen (Keuruun Kiinteistövälitys LKV) valmiina palvelemaan alueen asukkaita ja yrittäjiä, kun on kyseessä kiinteistöjen tai liike- ja asuinhuoneistojen välitys, kauppakirjat tai arviot. Kiinteistöjen omistajat saavat myös tekniset palvelut kuten rakennusteknisten korjausten suunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta sekä mm.asbestikartoitukset, pelastussuunnitelmat ja väestönsuojien lakisääteiset tarkastukset.

Yhteystiedot:
Keuruun Isännöintipalvelu Oy
Keskusaukio 3
42700 Keuruu

Janne Koskinen
p. 050 3362 511
janne.koskinen@ovikotiin.com
www.ovikotiin.com


 
./modulo2206/
localhost
yrittaja_www