RATKAISUJA OSAAJA- JA TYÖVOIMAPULAAN!


Osaaja- ja työvoimapula on vaivannut jo pitkään eri toimialojen yrityksiä myös Ylä-Pirkanmaalla. Tässä verkkovalmennuksessa pureudumme ongelmaan yrittäjälähtöisesti ja kartoitamme millaisia konkreettisia ratkaisuja oppilaitokset pystyvät matalalla kynnyksellä yrityksille tarjoamaan. Erityisesti uudet täsmäratkaisut kiinnostavat.

Asiantuntija Heli Antila johdattelee meidät iltapäivän aiheeseen. Yritysmaailman tilannekuvaa avaavat toimitusjohtajat Jyrki Innanmaa Pirkanmaan CNC-Koneistus Oy:stä ja Jouni Neste Suomenselän Jauhemaalaus Oy:stä. He kertovat myös kokemuksistaan oppilaitosyhteistyöstä ja kuinka he ovat siinä onnistuneet.

Oppilaitokset ovat kehittäneet viime aikoina tarjontaansa yhä enemmän yritysten tarpeita vastaaviksi ja nyt meillä onkin mahdollisuus kuulla, millä kaikilla eri tavoin Tredu, Saskyn Mäntän seudun koulutuskeskus ja Tampereen ammattikorkeakoulu vastaavat Ylä-Pirkanmaan yritysten osaaja- ja työvoimatarpeisiin. Saat suoria kontakteja tarpeitasi palveleviin ihmisiin, joiden kanssa voit räätälöidä ratkaisuja.

Kuulemme myös siitä, miten monin eri tavoin eri toimijat yhteisvoimin edistävät työllisyyttä. Tästä ja uudesta Töissä Taidekaupungissa-konseptista meille kertoo toimitusjohtaja Otto Huttunen.

Maksuton verkkovalmennus toteutetaan 20.3. maanantaina klo 12.30–16.00.


Ilmoittautuminen on päättynyt. Kysy mahdollisia peruutuspaikkoja p. 044 574 0057 / Seppo.


Kaikille ilmoittautuneille lähetetään kahden seuraavan arkipäivän sisällä de minimis-ilmoituslomake. Verkkovalmennus on maksuton lomakkeen palauttaneille (muilta 100 €/hlö).

 
./modulo2206/
localhost
yrittaja_www