KESTÄVÄ TULEVAISUUS – Kuinka viestiä? Mistä rahoitusta?


Kestävästi, vastuullisesti ja uudistavasti – mitä kaikkea sanat pitävät sisällään ja kuinka viestin näistä onnistuneesti? Tässä ajankohtaisessa keskustelu- & ideointitilaisuudessa kirkastamme kaikkea tätä. Kuulet myös, mitä uutta näiden teemojen ympärillä maailmalla tapahtuu juuri nyt. Kiinnostavien viestintävinkkien lisäksi saat tietoa avautuvista rahoitusmahdollisuuksista ja kuulet muutamista yhteisöesimerkeistä alueeltamme.


Lähestymme aamupäivän teemoja yrittäjälähtöisesti ja konkreettisesti, niinpä keskitymme erityisesti yhteen toimialaan – matkailuun. Luonnollisesti kaikki oppi ja ideat ovat monistettavissa ja hyödynnettävissä myös muille toimialoille. Pureudumme mieluusti jokaisen mukana olevan yrityksen erityispiirteisiin.

Asian ytimeen meidät luovasti ja innostavasti johdattelee Anu Nylund Mood of Finland Oy:stä. Anulla on laaja-alainen asiantuntemus päivän aiheista ja hän katsoo aluettamme ulkopuolisen silmin, tuo keskusteluun tuoretta tietoutta, kannustaa, rohkaisee ja antaa ennen kaikkea vinkkejä vastuulliseen viestintään.

Kuulemme myös ajankohtaisia katsauksia Ylä-Pirkanmaalla parhaillaan toteutettavasta yrittäjäyhteistyöstä, kun Anni Inkiläinen kertoo ”Matkalla Suomen Sydämessä” - yhteistyöverkostosta, Tiina Perämäki ”Hyvää Lähiruokaa Virroilta” - hankkeesta ja Tanja Lahti ”Ruoveden Matkailu Kasvun Reiteillä” - hankkeesta.

Uudet rahoitusmahdollisuudet kannustavat yrityksiä uudistumaan kestävästi ja vastuullisesti. Jutta Ahro Leader PoKo:sta päivittää puheenvuorossaan, millaisia tukia investointeihin ja kehittämiseen on juuri nyt avautumassa ja miten yrittäjien kannattaa toimia.

Koko aamupäivämme on vuorovaikutteinen, mutta tilaisuuden lopussa varaamme aikaa keskustelulle. Anu Nylundin johdolla ideoimme, jaamme kokemuksiamme ja luomme uutta.

Tervetuloa mukaan!

Työpaja järjestetään torstaina 20.4. klo 8.30 - 12.00.


Ilmoittaudu mukaan tästä!


Kaikille ilmoittautuneille lähetetään kahden seuraavan arkipäivän sisällä de minimis-ilmoituslomake. Verkkovalmennus on maksuton lomakkeen palauttaneille (muilta 100 €/hlö).


 
./modulo2206/
localhost
yrittaja_www